Wageveld Fotografie © 2016       PRIVACY POLICY

WELKOM !

Leuk dat u mijn nieuwe website bezoekt.

 

Wageveld Fotografie is een klein en persoonlijk bedrijf waar u, uw familie of huisdier op plezierige wijze gefotografeerd wordt.

Ik ben een all round fotograaf met de nadruk op reportages, het onverwachte is het mooist om vast te leggen.

 

En of dit nu bij een huwelijksreportage of dierenfotografie is, ik doe het met hart en ziel.  

 

De mooiste professionele dierenfoto’s

 

Wanneer je echt mooie foto’s wilt van je huisdier, een blijvende herinnering aan een nestje of een bijzondere groepsfoto van bijvoorbeeld jullie hond en ‘zijn’ katten die het echt waard is om ingelijst aan de muur te hangen, dan schakel je natuurlijk een professionele dierenfotograaf in. Wageveld Fotografie is daarbij je logische keuze

 

Ik neem rustig de tijd om jouw huisdier het beste tot zijn recht te laten komen. Heeft zij een markante kop of een ondeugend snoetje? Een eigenwijze uitstraling of eerder een verlegen oogopslag? Bij Wageveld Fotografie is huisdierenfotografie een favoriet onderdeel en ik neem echt de tijd om in alle rust de aard van jouw maatje vast te leggen in een schitterende fotoserie. Of je nu met een rashond komt of met een grappige mix, je papegaai, een volbloed paard of een adoptiekat van onbestemde afkomst, ik leg de eigenheid van jouw huisdier vast in een serie fraaie dierenfoto’s

Ik werk vanuit een volledig ingerichte studio op Goeree-Overflakkee in Dirksland, maar ga ook met plezier met jullie op pad om actiefoto’s van je hond of paard te nemen op het strand, in het bos of in de wei.

 

Vakkundige photoshoot van elk huisdier

 

Huisdieren zijn echt een onderdeel van je gezin en net zoals je foto’s ophangt van je naaste familieleden, wil je toch ook een schitterende foto aan de muur van jullie viervoetig gezinslid!

 

Bij Wageveld Fotografie wordt er met aandacht geluisterd naar je wensen. Wil je een fotoshoot van alleen je huisdier, of samen met jou of een fotoverslag van de hele uitlaatclub?  Een trotse fotoserie van de tevreden moederhond met haar pups in kleur, een schitterend belichte reportage van je kat of een volledige zwart-wit fotosessie van jou en je paard?

Het is allemaal bespreekbaar, en ook tijdens de fotosessie zelf zal ik vaak nog met suggesties komen en misschien een paar experimentele foto’s maken.

 

Ook zakelijke klanten bedien ik met aandacht en plezier. Als je professionele foto’s nodig hebt voor je website met zadels of kattenmanden,  als je een uitlaatservice wilt beginnen, of een dierenpension hebt; neem vooral contact op en we bespreken de mogelijkheden

 

Wanneer je een vakkundig opgeleide, gespecialiseerde dierenfotograaf zoekt op Goeree-Overflakkee, voor de regio Voorne Putten, op Tholen of Schouwen-Duiveland, dan is Wageveld Fotografie je vanzelfsprekende keuze.

Honden- of kattenfotografie, paardenfotografie, actiefoto’s op het strand of een studio-fotoreportage van je huisdieren? Maak vandaag nog een afspraak!

 

Ook voor huwelijks- of familiereportages bent u bij mij aan het juiste adres.

Samen bespreken we wat de wensen zijn en gaan daar een prachtige fotoshoot van maken.

Kom eens vrijblijvend langs om een huwelijksalbum te bekijken en kennis te maken, misschien ben ik wel de passende fotograaf voor jullie aankomende huwelijk!